Balkan Satellite forum

`Download-Upload zona diskusije o satelitskoj tv


  Ultimativni hit na YouTubeu:

  Share
  avatar
  zeljko211
  Admin
  Admin

  Broj poruka : 283
  Thanks : 887
  Thanks : 5
  Datum upisa : 11.04.2010
  Godina : 66
  Lokacija : Slavonija

  Ultimativni hit na YouTubeu:

  Postaj by zeljko211 on čet tra 15, 2010 9:09 am

  Ultimativni hit na YouTubeu: "Kuća, pos´o" bosanskog gastarbajtera u 20 dana skupila preko milijun klikova


  NOVA svjetska zvijezda, čiji se hit "Kuća pos´o" pjeva od Amerike do Australije je, Ekrem Jevrić Gospoda, bosanski izbjeglica koji živi i radi u New Yorku.

  Iako su predrasude na račun Bosanaca često predmet sprdnje, Ekrem je pravi primjer kako se, bez talenta, muzičkog obrazovanja i novca, može postati poznat. Za njega se zna od Amerike do Australije, a među njegovim fanovima na Facebooku su i mnoge poznate osobe iz svijeta glazbe i javnog života među kojima i Rambo Amadeus.  Usporedbe radi, njegova je pjesma u samo dvadeset dana prestigla magičnu brojku od milijun klikova, za što je nekim domaćim estradnjacima trebalo čak par godina. Gibonnijev "Libar" je na YouTube stavljen prije tri godine i ima 1,3 milijuna klikova, jednako koliko je u godinu dana više "zaradio" Halidov "Prvi poljubac". Lepoj Breni je za tu brojku trebalo "samo" godinu dana, a Severina je svojim "Gasom" prestigla Ekrema za tri puta. Međutim, ako nastavi ovim tempom, on će nju stići za nepuna tri mjeseca.

  Ekrem živi američki san, njegova je pjesma "Kuća pos´o" postala pravi hit na YouTubeu koji je, u samo dvadesetak dana nakon objavljivanja, poslušalo više od milijun ljudi. Osim što su mu te statistike priskrbile titulu najslavnijeg Balkanca na toj internetskoj stranici, neki od njegovih fanova ga žele vidjeti u ulozi bosanskog predstavnika na Eurosongu.  index.hr

   Sada je: ned svi 27, 2018 6:57 am.