Balkan Satellite forum

`Download-Upload zona diskusije o satelitskoj tv


  Kanal Viasat Nature East kreće na hrvatskom, slovenskom i srpskom jeziku

  Share
  avatar
  zeljko211
  Admin
  Admin

  Broj poruka : 283
  Thanks : 887
  Thanks : 5
  Datum upisa : 11.04.2010
  Godina : 66
  Lokacija : Slavonija

  Kanal Viasat Nature East kreće na hrvatskom, slovenskom i srpskom jeziku

  Postaj by zeljko211 on pet tra 23, 2010 7:38 am

  Kanal Viasat Nature East kreće na hrvatskom, slovenskom i srpskom jeziku

  Viasat Nature East, novi dokumentarno - edukativni tv kanal iz produkcije Viasat Broadcastinga koji sa službenim emitiranjem u središnjoj i istočnoj Europi kreće 5.5.2010. u 15:00 sati po našem vremenu, emitirat će program i sa hrvatskim, slovenskim i srpskim prijevodom, odnosno DVB titlovima.

  Viasat Nature East će se pridružiti postojećim Viasat kanalima koji emitiraju u ovom dijelu Europe, a to su Viasat Explorer, Viasat History i TV1000 Balkan (svi su lokalizirani na slovenski, srpski i hrvatski jezik).

  Zasad još uvijek nije poznato koje će kabelske, IPTV i DTH platforme u ovom dijelu Europe u svoju ponudu uvrstiti Viasat Nature, no za očekivati je da bi on prije svega prvo trebao biti ponuđen vjernim partnerima Viasat Broadcastinga koji već godinama reemitiraju njihove kanale. To su primjerice kabelska televizija SBB i DTH platforma Total TV te kabelska televizija B.net i DTH platforma Digi TV.  Viasat Nature East će osim na hrvatskom, srpskom i slovenskom emitirati na bugarskom, rumunjskom, estonskom, litavskom i letonskom jeziku i to preko DVB i teletekst titlova, te sa mađarskom, poljskom, ruskom i češkom sinkronizacijom.

  Kanal će emitirati kvalitetne i nagrađivane dokumentarne filmove i serije koji su posvećeni svijetu prirode, životinjskom svijetu i divljini općenito te će konkurirati kanalima poput NatGeo Wild i Animal Planet. Prikazivat će se programski sadržaji iz produkcije renomiranih tv kuća kao što su BBC, ITV global, ORF i TWI.  Viasat Nature će biti 28 međunarodni tv kanal koji će biti lokaliziran na hrvatski jezik, odnosno ukupno 3 ove godine (uz Sci-Fi Channel i Animal Planet).

  (mPortal.com.hr)


  _________________


   Sada je: uto stu 13, 2018 5:12 am.